DKK 145,00

Signe Svendsen Solo

17.11.2016 kl. 18:00 Medborgerhuset Toftebjerg, Them
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 145,00

Signe Svendsen er allerede et veletableret navn på den danske musikscene. Hun spiller riget rundt for fulde huse og et stærkt voksende publikum. Det nyeste album viser en musiker og sangskriver i udvikling. Med sine vedkommende tekster på dansk, lægger hun ord og stemme til sin egen generation.

Signe Svendsen er allerede et veletableret navn på den danske musikscene. Hun spiller riget rundt for fulde huse og et stærkt voksende publikum. Det nyeste album viser en musiker og sangskriver i udvikling. Med sine vedkommende tekster på dansk, lægger hun ord og stemme til sin egen generation. Det gennemgående for sangene på Rift er, at de kommer fra en voksen kvindes hånd. En der kan iagttage livet uden at stå magtesløs og fortabt midt i det.

På Rift er vores fejl tilgivet og drømmene er på dagsordnen. Kærligheden er der også – i sin ærlige og virkelighedsnære form. ”På en måde er Rift en hyldest til det uperfekte menneske. Vi har brugt meget tid på at udpege vores mangler, optimere os selv, for at kunne yde mere – men i bund og grund er vi fulde af fejl og har alle nederlag i bagagen. Hvorfor løbe fra det?” Spørger hun.

“Signe har en særlig evne for at afstemme sin optræden med sit publikum. Hun skaber et nærvær og en intensitet med sine sange og fortællinger, når hun står alene på scenen. Solo står teksterne stærke og ærlige frem.” (Bent Hargaard, Hargaard Vinimport)

Musik og buffet (kl. 18): 230 kr
Musik (kl. 19.30): 145 kr
(Billetpriser er inkl. gebyr.)