DKK 135,00

Mathilde Falch Duo

22.09.2016 kl. 18:00 Medborgerhuset Toftebjerg, Them
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 135,00

Mathilde skriver sine egne sange og hun har noget på hjerte. Både musik og tekster har en kant som gør det ærligt, personligt og på sin måde råt. Og det er netop den oplevelse som en koncert med Mathilde Falch giver, et nærværende øjeblik med en meget karakteristisk og livsklog ung kvinde.

Mathilde Falch debuterede allerede som 20 årig og nu i en alder af 26 år har hun udgivet tre albums og blevet anmelderrost et utal af gange. Mathilde skriver sine egne sange og hun har noget på hjerte. Det er tekster som fortæller en historie om alt det der er og alle de føleleser som følger med. Og det er tekster om den periode af Mathildes liv hvor anoreksien fyldte hendes hverdag.
Både musik og tekster har en kant som gør det ærligt, personligt og på sin måde råt. Og det er netop den oplevelse som en koncert med Mathilde Falch giver, et nærværende øjeblik med en meget karakteristisk og livsklog ung kvinde. Hun har sin helt egen lyd, og har da også villet skabe sit eget navn uden at få hjælp fra sin far, Mikael Falch.
Mathilde Falchs nyeste album “Alle taler” høster 4 og fem stjerner flere steder, vi glæder os til at opleve hende helt tæt på, og lige her i Them.

Mathilde Falch har på denne aften sin guitarist Christian Ki med


Musik og buffet: 220 kr.

Musik: 135 kr.
(Billetpriser er inkl. gebyr.)