DKK 147,65 (DKK 147,28 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Jens Jefsen trio og Allan Mortensen

13.04.2016 kl. 19:30 Medborgerhuset Toftebjerg, Them
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 147,65 (DKK 147,28 ved betaling med Dankort / VISA-Dankort)

Det gamle samarbejde er genopstået og har allerede spillet adskillige koncerter sammen, blandt andet på det legendariske jazzhus Montmartre og på jazzfestivalen i Århus. – "Vi har fundet sammen om at spille gode kendte pop/soul-sange i mere jazzet udgave, da min trio faktisk mest har nutidig jazzobservans", skriver Jens Jefsen. Derfor hedder konceptet: En soulsanger i en jazztrio.

Jens Jefsen hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil, som er bredt funderet i en personlig stil, der altid tager godt vare om musikken. Jefsen har i 70erne haft mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske jazzmusikere.  Er i dag aktiv musiker med Povl Dissing/Benny Andersen, Jens Jefsen Trio og Kvartet, og Jens Jefsen New Group. I nye konstellaktioner med den i New York boende danske saxofonist Stephan Kammerer.

Allan Mortensen – er opvokset i Århus – har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de mest markante danske stemmer indenfor R&B.
Var i 1969-70 frontfigur i Holger Laumanns soulgruppe “Tears”, hvor også bassisten Jens Jefsen medvirkede.
I 1971 flyttede Allan Mortensen til København og blev forsanger i rockgruppen “Rainbow Band” / “Midnight Sun”.
I 1972 fik han sit store folkelige gennembrud som Judas i rockoperaen “Jesus Christ Superstar”.
Det førte til en masse hovedroller i musicals , soloplader , shows , TV og radio . Allan Mortensen synger med lige stor fornøjelse  både “Musikalske venner”, “Voldsom volvo”, Händel’s “Messias”, “Swingtime igen”, R&B og Soul…og jazz

Det gamle samarbejde er genopstået og har allerede spillet adskillige koncerter sammen, blandt andet på det legendariske jazzhus Montmartre og på jazzfestivalen i Århus.  – "Vi har fundet sammen om at spille gode kendte pop/soul-sange i mere jazzet udgave, da min trio faktisk mest har nutidig jazzobservans", skriver Jens Jefsen. Derfor hedder konceptet: En soulsanger i en jazztrio.

Allan Mortensen – vokal
Jens Jefsen – bas
Anders Rose – piano
Janus Templeton – trommer