DKK 146,25 Ekskl. kortgebyr

Jens Jefsen trio og Allan Mortensen

13.04.2016 kl. 19:30 Medborgerhuset Toftebjerg, Them
Køb billet

Billetsalget er slut

 

DKK 146,25 Ekskl. kortgebyr

Det gamle samarbejde er genopstået og har allerede spillet adskillige koncerter sammen, blandt andet på det legendariske jazzhus Montmartre og på jazzfestivalen i Århus. – "Vi har fundet sammen om at spille gode kendte pop/soul-sange i mere jazzet udgave, da min trio faktisk mest har nutidig jazzobservans", skriver Jens Jefsen. Derfor hedder konceptet: En soulsanger i en jazztrio.

Jens Jefsen hører til blandt eliten af danske jazzbassister og har gennem mange år vundet anerkendelse for sit lyriske og lydhøre spil, som er bredt funderet i en personlig stil, der altid tager godt vare om musikken. Jefsen har i 70erne haft mange opgaver med herboende og gæstespillende amerikanske jazzmusikere.  Er i dag aktiv musiker med Povl Dissing/Benny Andersen, Jens Jefsen Trio og Kvartet, og Jens Jefsen New Group. I nye konstellaktioner med den i New York boende danske saxofonist Stephan Kammerer.

Allan Mortensen – er opvokset i Århus – har været aktiv på den danske musik- og teaterscene i over 35 år. En af de mest markante danske stemmer indenfor R&B.
Var i 1969-70 frontfigur i Holger Laumanns soulgruppe “Tears”, hvor også bassisten Jens Jefsen medvirkede.
I 1971 flyttede Allan Mortensen til København og blev forsanger i rockgruppen “Rainbow Band” / “Midnight Sun”.
I 1972 fik han sit store folkelige gennembrud som Judas i rockoperaen “Jesus Christ Superstar”.
Det førte til en masse hovedroller i musicals , soloplader , shows , TV og radio . Allan Mortensen synger med lige stor fornøjelse  både “Musikalske venner”, “Voldsom volvo”, Händel’s “Messias”, “Swingtime igen”, R&B og Soul…og jazz

Det gamle samarbejde er genopstået og har allerede spillet adskillige koncerter sammen, blandt andet på det legendariske jazzhus Montmartre og på jazzfestivalen i Århus.  – "Vi har fundet sammen om at spille gode kendte pop/soul-sange i mere jazzet udgave, da min trio faktisk mest har nutidig jazzobservans", skriver Jens Jefsen. Derfor hedder konceptet: En soulsanger i en jazztrio.

Allan Mortensen – vokal
Jens Jefsen – bas
Anders Rose – piano
Janus Templeton – trommer